CT-1500x500px

Creedence Tribute

Creedence Tribute – Experience amazing history of CCR

Efter höstens succéturné med utsålda konserter och ett stort publiktryck förlänger nu Creedence Tribute med en vårturné. Den  spektakulära  showen med sin häftiga bildproduktionen förstärker känslan och upplevelsen av att det nästan är CCR med John Fogerty i spetsen som står på scenen. Creedence Tribute ligger så nära originalet röstmässigt och musikaliskt som det är möjligt och de anses av många vara det bästa hyllningsbandet till CCR som finns i Europa. Denna show är den största hyllningskonserten någonsin till Creedence Clearwater Revival.

Upplev den stämningen, låtarna och den fantastiska historien om ett av världen största rockband.

KONSERTKONCEPTET
Showen består av två akter med låtar ifrån hela Creedence och John Fogertys karriär. Allt snyggt, humoristiskt och professionellt sammanvävt av bandet och konferencieren tillika ”musikdoktorn” Ulf Henningsson. Publiken får sig en upplevelse och resa som tar sin början när Tom och John Fogerty tar sina första stapplande musikaliska steg, som senare skulle generera ett av världens absolut största rockband genom tiderna.

Detta är en ”magisk” kväll med sann musikglädje, nostalgi, gnistrande ljud och ljus och framför allt en otrolig samling hits som kommer att leva till universums slut.

KROG OCH FESTIVAL
Det finns även möjlighet att boka Creedence Tribute där man har ett mer rakt på-behov. Exempelvis festivaler, statsfester, krogar eller andra arrangemang vilket har visat sig vara oerhört lyckat och uppskattat.

Creedence Tribute släpper borglömd Fogerty låt

Comin´ down the road släpptes 1973 och är den första singel John Fogerty släppte under eget namn efter att CCR hade splittrats. Dock blev något fel när låten mastrades eller i pressningen så kvalitén blev usel och mer eller mindre ospelbar vilket fick till följd att låten floppade och sedan föll i glömska.