BOWIE_1400x500

BOWIE EXPERIENCE

Succén från England! BOWIE EXPERIENCE – ”Worlds number 1 celebration of David Bowie” är tillbaka med en helt ny show ”THE GOLDEN YEARS TOUR” ännu en spektakulär hyllning till David Bowie som fått fantastiska recensioner av både publik och kritiker runt om i världen. THE GOLDEN YEARS TOUR innehåller ett antal ”nya” Bowiehits som inte var med i den förra showen. Publiken får uppleva musiken, kläderna och stämningen från en av världens största pop-ikoner – David Bowie. Det är en oförglömlig resa i ljud, ljus och bild genom David Bowies år som artist från Space Oddity via Cat People fram till Let’s Dance.

Bowie Experience är världens mest populära och autentiska hyllning till ”the thin white duke” och den förvånar publiken med sin häpnadsväckande känsla för detaljer. Showen har gjort stor succé de senaste åren i Europa. På scenen som David Bowie får publiken uppleva den röst- och porträttlike artisten och multiinstrumentalisten Laurence Knight tillsammans med musiker och kör av absolut världsklass. Denna show innehåller hits från A till Ziggy och är ett absolut måste att uppleva för alla nya och gamla hängivna Bowie fans.

Världens främsta hyllning till David Bowie, Bowie Expericence, innehåller bland annat låtar som Space Oddity, Starman, Fashion, Life on Mars, China Girl, Rebel Rebel, Golden Years, Modern Love, All the Young Dudes, Lets Dance, Heroes, Fame och Absolute Beginners.