babb

Press

Babben Larssons stora turné ”Expedition Babben” besöker 32 nya orter i vår. Hon turnerar landskapsvis och har som mål att hitta fyra för henne nya orter i varje. De första sex landskapen klarades av 2016, nu är det bara resten kvar! Ett megaprojekt som sträcker sig flera år framåt i tiden med andra ord.

På Babbens sverigekarta hemma sitter det en nål för varje ställe hon jobbat på hitintills. Det har blivit många nålar efter 27 års frilansande men än finns det vita fläckar kvar.

Alla artister turnerar varv på varv i samma städer och samma lokaler, även jag själv. Det känns otroligt inspirerande att lämna de uppharvade spåren och hitta helt nya spelställen.

Babbens jakt på nya spelställen fortgår 2017. Med sin uppsökande ståuppföreställning kommer hon att besöka åtskilliga Folkets Hus och bygdegårdar under våren – en äkta NäraBabben-upplevelse för publiken!

Nypremiär blir den 26 jan i Simrishamn på Teaterbiografen Grand. Hon besöker sedan Skåne, Blekinge, Öland, Småland, Bohuslän. Dalarna, Värmland och Västerbotten innan hon går i mål i Norrbotten 4-7 maj.