Creedence Tribute

Creedence Tribute – Experience amazing history of CCR

Efter många utsålda konserter och med ett stort publiktryck ger sig nu Credence Tribute ut på stor höstturné med en helt ny spektakulär show. Bland annat med en häftig bildproduktion för att förstärka känslan och upplevelsen av att det nästan är CCR med John Fogerty i spetsen som står på scenen. Creedence Tribute ligger så nära originalet röstmässigt och musikaliskt som det är möjligt och de anses av många vara det bästa hyllningsbandet till CCR som finns i Europa. Denna show kommer att bli på den största hyllningskonserten någonsin till Creedence Clearwater Revival.

Upplev den stämningen, låtarna och den fantastiska historien om ett av världen största rockband.

KONSERTKONCEPTET
Showen består av två akter med låtar ifrån hela Creedence och John Fogertys karriär. Allt snyggt, humoristiskt och professionellt sammanvävt av bandet och konferencieren tillika ”musikdoktorn” Ulf Henningsson. Publiken får sig en upplevelse och resa som tar sin början när Tom och John Fogerty tar sina första stapplande musikaliska steg, som senare skulle generera ett av världens absolut största rockband genom tiderna.

Detta är en ”magisk” kväll med sann musikglädje, nostalgi, gnistrande ljud och ljus och framför allt en otrolig samling hits som kommer att leva till universums slut.

KROG OCH FESTIVAL
Det finns även möjlighet att boka Creedence Tribute där man har ett mer rakt på-behov. Exempelvis festivaler, statsfester, krogar eller andra arrangemang vilket har visat sig vara oerhört lyckat och uppskattat.