Bootleg Beatles

UPPDATERING 2020-11-07

Hej

Med anledning av den osäkerhet som råder gällande regeringens beslut angående restriktioner för evenemang i hela Sverige,  samt den stora osäkerhet som råder angående eventuella lättnader i höst tvingas vi flytta fram ”Bootleg Beatles” turné till våren 2022. Anledningen till att vi flyttar så långt fram är att vi vill vara helt säkra på att vi återgått till ett normalläge vad gäller evenemang och regler kring folksamlingar.

Hela produktionen som innefattar producenter, tekniker, musikanter, artister m.fl. upplever just nu den värsta ekonomiska krisen i modern historia så vi vädjar till dig att behålla din biljett till det nya datumet även om det ligger en bit fram i tiden. Vill du lösa in din biljett kan du göra det fram t.o.m 10/12 via det biljettkontor/system du köpt din biljett.

Snälla behåll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla och notera gärna det nya datumet med penna på biljetten!

En sak kan vi dock lova – När det  blir dags så kommer vi att göra allt för att ni ska få en fantastisk kväll med oss!


 

UPPDATERING 2020-04-03

Bäste biljettköpare och Beatles fans

Just nu har vi fått annat att reflektera över än konserter, fotbollsmatcher eller teaterföreställningar. 
Situationen i landet och i världen är en helt annan än vi hade önskat oss.
Coronavirus och stängda gränser gör att vi får stanna upp och tänka på hur allt skall bli i framtiden.

I denna stund finns det ingen prognos som kan säga när situationen med Coronaviruset är över och osäkerheten kring smittspridningen och vilka beslut regeringen måste fatta vad som gäller att samlas och träffas gör att det bli omöjligt att planera för en turné med start direkt efter sommaren.

Detta tillsammans med att vi under rådande omständigheter inte ens vet om det går att passera gränser som vi är vana vid gör att vi beslutat att tillsammanms med bandet och deras management flytta fram Bootleg Beatles konserter i Sverige till början av 2021 do vi hoppas att läget normaliserats.

Vi känner att vi vill nu ge er denna information i god tid, så att ni får chans att planera om och inte behöva gå i ovisshet och vi hoppas innerligt att ni har överseende för att rådande situation ligger utanför vår kontroll och att ni tycker att detta blir en bra lösning. 

Vi hoppas såklart att du stödjer oss och Bootleg Beatles och behåller din biljett till det nya datumet, men om du mot förmodan inte kan gå detta datum så har du fram till den 10 maj på dig att lösa in din biljett via ditt biljettombud.

Så håll hårt i din biljett så att du är garanterad att komma in då biljetten fortfarande gäller, notera gärna nya datumet med penna på din biljett!

Vi ser fram emot en härlig kväll tillsammans med er när allt detta är över!

——–

Världens främsta Beatles hyllning Bootleg Beatles till Sverige!

The Bootleg Beatles, Världens främsta Beatles hyllning kommer äntligen åter till Sverige i samband med ”Let It Be” jubileumet som fyller 50 år. Bandet är kända för att återskapa allt som har med Beatles att göra in i minsta detalj, deras musikaliska förmåga, kroppsspråk och intelligenta skämt är i en klass för sig. Gruppen har turnérat över hela världen i 40 år Showen innehåller naturligtvis alla Beatles stora hits från bandets hela karriär helt enkelt ett måste för alla ”Beetlemanias”.

Några kommentarer om Bootleg Beatles:

”You probably know the chords better than I do” – George Harrison

“I enjoyed their show enourmously” – Sir Gerorge Martin

I´m gonna come to your next show and heckle ya” – Sir Paul McCartney