Creedence Tribute – ”Rockin All Over The World Tour” i Mariestad

UPPDATERING 2021-04-09

Bäste biljettköpare

Vi börjar äntligen se ljuset i tunneln efter ett mycket dystert år och vi hade alla hoppats att vi skulle vara förbi alla restriktioner i vår men tyvärr får vi vänta lite till trots att det vaccineras för fullt. Allt pekar på ett mer normal läge efter sommaren men som reglerna ser ut nu tvingas vi därför flytta showen med Creedence Tribute, Boppers och Lennie Norman till ett nytt datum:

Jubileumsteatern, Karlsholme Folkets Park, Mariestad Lördag 23 oktober, kl.19.30 (Insläpp mat 17.30, insläpp endast show från 18.30)

Din biljett gäller till konserten, notera gärna nya datumet på den!

Hela produktionen som innefattar producenter, tekniker, musikanter, artister m.fl. som just nu upplever den värsta ekonomiska krisen i modern historia. Vi hoppas innerligt att ni förstår att vi har gjort allt som står i vår makt för att det ska fungera så bra som möjligt för alla parter. Köpta biljetter kommer att gälla till nya datum, vi kommer inte göra några återköp. Vi befinner oss just nu i en force majeure liknande situation. Om ni inte kan gå på det nya datum så rekommenderar vi att ni försöker sälja er biljett eller kanske ge bort till någon vän, kollega eller liknande.

Har ni ytterligare funderingar angående din biljett maila till info@besterman.nu

Passa på att se Creedence LIVE After-Work från Scalateatern utan kostnad i väntan på att få se dem LIVE i Mariestad. Så luta er tillbaka i soffan och njut av favoritlåtar, gött mellansnack, nördiga detaljer och mycket annat tillsammans med bandet och programledare Malte Hallqvist.

KLICKA HÄR eller på bilden för att ta er till eventet.

UPPDATERING 2020-08-31

Med anledning av regeringens beslut att förlänga restriktioner för evenemang i hela Sverige, med maximalt 50 personer på samma plats, tvingas vi flytta showen med Creedence Tribute, Boppers och Lennie Norman till ett nytt datum:
Jubileumsteatern,  Karlsholme Folkets Park, Mariestad Lördag 24 april,  kl.19.30 (Insläpp mat 17.30, insläpp endast show från 18.30)

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet, notera gärna nya datumet med penna på din biljett!

Vi hoppas ni förstår att vi har gjort allt vi kan för att det ska fungera så bra som möjligt för alla parter. Hela produktionen som innefattar producenter, tekniker, musikanter, artister m.fl. upplever just nu den värsta ekonomiska krisen i modern historia. Köpta biljetter kommer att gälla till nya datum, vi kommer inte göra några återköp. Vi befinner oss just nu i ett force majeure situation och följer de riktlinjer vi fått från vår branschorganisation Svensk Live. Om ni inte kan gå på det nya datum så rekommenderar vi att ni försöker sälja er biljett eller kanske ge bort till någon vän, kollega eller liknande.

Om du har ytterligare funderingar angående din biljett maila till info@besterman.nu

En sak kan vi lova – När det väl blir dags så kommer vi att göra allt för att ni ska få en fantastisk kväll med oss!

——————

UPPDATERING 2020-04-02

Bäste biljettköpare och Creedence Tribute fans

Just nu har vi fått annat att reflektera över än konserter, fotbollsmatcher eller teaterföreställningar. Situationen i landet och i världen är en helt annan än vi hade önskat oss. Coronavirus och stängda gränser gör att vi får stanna upp och tänka på hur allt skall bli i framtiden. 

Du som får detta brev har köpt biljett till Creedence Tribute, Boppers och Lennie Norman på Sjöterassen i Mariestad 25 april 2020 och just nu har vi dessvärre inget annat val än att meddela att vi tagit beslutet att flytta fram konserten till lördag 19 september 2020.
Detta på grund av det beslut som regeringen har fattat om att tills vidare förbjuda allmänna sammankomster först över 500 personer och sedan offentliga tillställningar med fler än 50 personer. Det vill säga, rådande omständigheter som vi ej kan styra över.

Vi känner att vi vill nu ge er denna information, så att ni får chans att planera om och inte behöva gå i ovisshet och vi hoppas innerligt att ni har överseende för att situationen ligger utanför vår kontroll och att ni tycker att detta blir en bra lösning. 

Om du mot förmodan inte kan gå detta datum så kommer säkert frågan om återbetalning och återlösen av biljett att bli aktuell för dig. Återbetalning av biljett är inte möjlig då detta är en Force Majeure situation, dvs en extra ordinär händelse. Om du inte kan gå detta datum så kolla med en vän, kollega eller granne. Om du inte tycker att något av ovan är tillfredsställande för dig så beklagar vi detta, men det är den lösning vi kan erbjuda.

Så håll hårt i din biljett så att du är garanterad att komma in den 19 september – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet, notera gärna nya datumet med penna på din biljett!

Vi ser fram emot en härlig kväll tillsammans med er när läget förhoppningsvis normaliserats!

Med vänliga hälsningar
Peter Besterman – producent
Creedence Tribute med gäster

————————————

Nu är det klart Lennie Norman & The Boppers gästar Creedence Tributes premiär 19 september!

Den nya hyllningsshowen som har premiär i på Sjöterassen i Mariestad april till innehåller naturligtvis en massa av de klassiska hitlåtarna blandat med en del överraskningar bland annat önskemål från fansen.
”Rockin All Over The World Tour” är en nyproducerad magnifik konsertupplevelse, där låtarna ramas in med underfundiga historier om ett av världens största rockband, vars musik för evigt lever kvar hos både gamla och nya fans.

The Boppers – Hetare än på många år
I hela fyra decennier har The Boppers utfört sin blandning av Rock’n Roll & Doo Wop. Med tusentals spelningar och över två miljoner sålda album i Skandinavien, Japan och Europa är de en av de mest framgångsrika moderna grupper i sitt slag.

Deras musik har rötterna 50- och 60-talets rockmusik, med otaliga turnéer där de levererar sina låtar med spelglädje och energi. Keep on Boppin!

Nyligen visade SVT en mycket uppskattad dokumentär om bandet.

LENNIE NORMAN, musiker och legendarisk ståuppare
Är tillbaka i högform argare, bittrare men också med underbar självdistans så kommer Lennie Norman bjuda publiken in i en gubbes funderingar och tankar om den tid vi lever i. Publiken kommer att få sig en rejäl omgång med humor, vi kan helt enkelt utlova en Stand Up show av allra högsta klass!

Maten som serveras är en Amerikansk Rockin’ All Over The World-Buffé.
Den nya showen kommer att bli den största hyllningskonserten någonsin till CCR och det största och svängigaste rockpartyt ni varit på!