Creedence Tribute – ”Rockin All Over The World Tour” i Mariestad

UPPDATERING 2020-04-02

Bäste biljettköpare och Creedence Tribute fans

Just nu har vi fått annat att reflektera över än konserter, fotbollsmatcher eller teaterföreställningar. Situationen i landet och i världen är en helt annan än vi hade önskat oss. Coronavirus och stängda gränser gör att vi får stanna upp och tänka på hur allt skall bli i framtiden. 

Du som får detta brev har köpt biljett till Creedence Tribute, Boppers och Lennie Norman på Sjöterassen i Mariestad 25 april 2020 och just nu har vi dessvärre inget annat val än att meddela att vi tagit beslutet att flytta fram konserten till lördag 19 september 2020.
Detta på grund av det beslut som regeringen har fattat om att tills vidare förbjuda allmänna sammankomster först över 500 personer och sedan offentliga tillställningar med fler än 50 personer. Det vill säga, rådande omständigheter som vi ej kan styra över.

Vi känner att vi vill nu ge er denna information, så att ni får chans att planera om och inte behöva gå i ovisshet och vi hoppas innerligt att ni har överseende för att situationen ligger utanför vår kontroll och att ni tycker att detta blir en bra lösning. 

Om du mot förmodan inte kan gå detta datum så kommer säkert frågan om återbetalning och återlösen av biljett att bli aktuell för dig. Återbetalning av biljett är inte möjlig då detta är en Force Majeure situation, dvs en extra ordinär händelse. Om du inte kan gå detta datum så kolla med en vän, kollega eller granne. Om du inte tycker att något av ovan är tillfredsställande för dig så beklagar vi detta, men det är den lösning vi kan erbjuda.

Så håll hårt i din biljett så att du är garanterad att komma in den 19 september – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet, notera gärna nya datumet med penna på din biljett!

Vi ser fram emot en härlig kväll tillsammans med er när läget förhoppningsvis normaliserats!

Med vänliga hälsningar
Peter Besterman – producent
Creedence Tribute med gäster

————————————

Nu är det klart Lennie Norman & The Boppers gästar Creedence Tributes premiär 19 september!

Den nya hyllningsshowen som har premiär i på Sjöterassen i Mariestad april till innehåller naturligtvis en massa av de klassiska hitlåtarna blandat med en del överraskningar bland annat önskemål från fansen.
”Rockin All Over The World Tour” är en nyproducerad magnifik konsertupplevelse, där låtarna ramas in med underfundiga historier om ett av världens största rockband, vars musik för evigt lever kvar hos både gamla och nya fans.

The Boppers – Hetare än på många år
I hela fyra decennier har The Boppers utfört sin blandning av Rock’n Roll & Doo Wop. Med tusentals spelningar och över två miljoner sålda album i Skandinavien, Japan och Europa är de en av de mest framgångsrika moderna grupper i sitt slag.

Deras musik har rötterna 50- och 60-talets rockmusik, med otaliga turnéer där de levererar sina låtar med spelglädje och energi. Keep on Boppin!

Nyligen visade SVT en mycket uppskattad dokumentär om bandet.

LENNIE NORMAN, musiker och legendarisk ståuppare
Är tillbaka i högform argare, bittrare men också med underbar självdistans så kommer Lennie Norman bjuda publiken in i en gubbes funderingar och tankar om den tid vi lever i. Publiken kommer att få sig en rejäl omgång med humor, vi kan helt enkelt utlova en Stand Up show av allra högsta klass!

Maten som serveras är en Amerikansk Rockin’ All Over The World-Buffé.
Den nya showen kommer att bli den största hyllningskonserten någonsin till CCR och det största och svängigaste rockpartyt ni varit på!