Johnny Cash Roadshow – The Man In Black Tour

UPPDATERING 2020-04-27

 

Bäste biljettköpare!
Vi har en god och en dålig nyhet. Den dåliga är att vi på grund av rådande osäkerhet kring att samlas i grupper behöver flytta turnén i september 2020 till september 2021. Vi ber om er förståelse för detta…

Den goda nyheten är att vi på Besterman jobbat febrilt med att boka lokaler så att vi skulle kunna informera er i god tid och – era biljetter kommer fortfarande att gälla!
Köpta biljetter gäller garanterat då ort och lokal är densamma, du skriver då bara det nya datumet på biljetten och håller hårt i den till nästa höst.
Om du mot förmodan inte kan gå det nya datumet har du fram till den 10 maj på dig att byta datum/spelställe eller lösa in biljetten via ditt biljettombud.

Vi lovar att när den här krisen är över kommer Johnny Cash Roadshow och showar järnet för er! Den som väntar på nåt gott….
Tills dess; Ta väl hand om er själva och varandra!

 

————

Johnny Cash Roadshow kommer åter till Sverige med sin hyllade ”The Man In Black Tour”!

Återigen kommer världens mest autentiska hyllning till Johnny Cash till Sverige i hösten 2020 med en helt ny show ”The Man In Black Tour”! Hösten 2019 genmförde man en turné med 5 mer eller mindre helt slutsålda konserter.

I den nya showen fortsätter den hyllade frontmannen Clive John att gräva i Johnny Cash fantastiska låtskatt blandat med de stora hitsen. Bredvid Clive John på scenen som Johnny Cash finns naturligtvis hans ikoniska fru June Carter som gestaltas av Emily Heighway och ett 5-mannaband av världsklass – The Spirit Band.

Johnny Cash Roadshow turnérar över hela världen och är den i särklass största och bästa hyllningen till Johnny Cash som finns och den har höjts till skyarna både av fans över hela världen och familjen Cash.

”A voice better than the original” – John Wheatcroft, York Mix

”Extraordinary concert” – Daily Record and Sunday Mail

”Hes resemblance is uncanny” – Rosanne Cash