NASHVILLE LIVE

Uppdatering 2020-10-01

Hej

Med anledning av den osäkerhet som råder gällande regeringens beslut angående restriktioner för evenemang i hela Sverige,  samt den stora osäkerhet som råder angående eventuella lättnader i höst tvingas vi flytta fram ”Nashville Live” till våren 2022. Anledningen till att vi flyttar så långt fram är att vi vill vara helt säkra på att vi återgått till ett normalläge vad gäller evenemang och regler kring folksamlingar.

Hela produktionen som innefattar producenter, tekniker, musikanter, artister m.fl. upplever just nu den värsta ekonomiska krisen i modern historia så vi vädjar till dig att behålla din biljett till det nya datumet även om det ligger en bit fram i tiden. Vill du lösa in din biljett kan du göra det fram t.o.m 30 oktober 2021 via det biljettkontor/system du köpt din biljett.

Snälla behåll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla och notera gärna det nya datumet med penna på biljetten!

En sak kan vi dock lova – När det  blir dags så kommer vi att göra allt för att ni ska få en fantastisk kväll med oss!

 

Den internationella succéshowen  “Nashville Live “– ”The Greatest Hits of Country” kommer till Sverige

Showen “Nashville Live” är en hyllning till countryn där man får uppleva musiken, atmosfären och energin.

Hela showen är uppbyggd som en live radio station från Nashville där publiken får möte de största country stjärnorna i historien som t.e.x Johnny Cash, Willie Nelson, Dolly Parton, Dixie Chicks och Garth Brooks.

Showen ”Nashville Live” innehåller några av countryns allra största hits som bl.a: ”Folsom Prison Blues”, ”Crazy”, ”Jolene”, ”The Gambler”, ”Walk The Line”, ”Always On My Mind”.

Helt enkelt en helkväll med de största artisterna och de bästa låtarna

“Nashville Live” är producerad av samma producent som succén ”The Simon & Garfunkel Story” som flera turnerat för fulla hus i Sverige under flera år.

BILJETTSLÄPP 6 december 2019