Rock på Vischan

Uppdatering 2020-06-09

 

Bäste biljettköpare!
Du som får detta meddelande har köpt biljett till Rock på Vischan i Sillerud 17 juli eller i Tydinge 18 juli
 
Som du säkert förstår är vi tvugna att flytta dessa konserter till nästa år nya datum är Sillerud fredag 16 juli i Tydinge lördag 17 juli 2021 på scenen kommer det naturligtvis att vara Creedence Tribute & Brolle, Boppers och Johnny Cash Roadshow.
Att vi är tvugna att flytta  sker naturligtvis på grund av det beslut som regeringen fattade 12 mars om att tills vidare förbjuda allmänna sammankomster över 500 personer och sedan offentliga tillställningar med fler än 50 personer. Det vill säga, rådande omständigheter som vi varken vi eller artisterna  kan styra över.

Köpta biljetter gäller nästa år men vi återlöser inga biljetter så skriv det nya datumet på din biljett.

Om du mot förmodan inte har möjlighet att gå på konserten nästa sommar så erbjuder vi dig ett presentkort med samma antal biljetter på någon av Besterman Swedens produktioner valfri konsertplats i Sverige fram till 31/12 2021. Aktuella konserter hittar då på www.besterman.nu
Om du inte tycker att något av ovan är tillfredsställande för dig så beklagar vi detta, men det är den lösning vi kan erbjuda. 

För att byta dina biljetter mot ett presentkort maila:
Referensnummer biljett:
Antal biljetter:
Förnamn:
Efternamn:
Mobilnummer:
Maildress:

Maila ovanstående uppgifter till fredrik@besterman.nu så mailar vi presentkortet till dig.

 


 

Vi har glädjen att presentera en fantastisk helkväll med ett mycket starkt startfält av artister. En helkväll för rock och nostalgiälskare där man får uppleva
Johnny Cash Roadshow, The Boppers, Creedence Tribute & Special guest Brolle

Johnny Cash Roadshow (UK)

Den internationella Cash showen över hela världen och är den i särklass största och bästa hyllningen till Johnny Cash som finns. Den har höjts till skyarna både av fans över hela världen och familjen Cash.

”A voice better than the original” – John Wheatcroft, York Mix

”Extraordinary concert” – Daily Record and Sunday Mail

”Hes resemblance is uncanny” – Rosanne Cash

 

The Boppers – Hetare än på många år
I hela fyra decennier har The Boppers utfört sin  succéartade blandning av Rock’n Roll & Doo Wop. Med tusentals spelningar och över två miljoner sålda album i Skandinavien, Japan och Europa är de en av de mest framgångsrika grupper i sitt slag.

Keep on Boppin!

 

Creedence Tribute & Special Guest Brolle

Creedence Tribute är både röstmässigt och musikaliskt så nära originalet att, om man blundar, upplever man det faktiskt som att det är Creedence Clearwater Revival som står på scenen.
Den här kvällen gästas bandet av ”sveriges enda riktiga rockartist” Brolle som nyligen avslutat en succéartad arenaturné med showen Elvis, Cash The Killer & Me