”The Golden Hits Tour” är tillbaka hösten 2020!

UPPDATERING 2020-03-18 kl. 14.00

Med anledning av regeringens beslut att stoppa alla evenemang i hela Sverige, med 500 eller fler personer på samma plats, är Smokies samtliga konserter flyttade och de nya datumen är:

28 september kl 19.30 Malmö Malmö Live
29 september kl 19.30 Helsingborg Konserthuset
25 oktober kl 19.30 Örebro Conventum
26 oktober kl 19.30 Uppsala Uppsala konsert & Kongress

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet, notera gärna nya datumet med penna på din biljett!

Vi hoppas alla kan reflektera och ta in och acceptera det tillstånd som Sverige befinner sig i och ta ansvar för den situation som har uppstått. Detta är ett scenario som ingen kunnat förutse och som vi aldrig behövt hantera tidigare.
 
Om du mot förmodan inte kan gå detta datum så kommer säkert frågan om återbetalning och återlösen av biljett att bli aktuell för dig. Återbetalning av biljett är inte möjlig då detta är en Force Majeure situation, dvs en extra ordinär händelse.
 
Om du inte tycker att något av ovan är tillfredsställande för dig så beklagar vi detta, men det är den lösning vi kan erbjuda. 
 
Vi ber om din förståelse i detta extraordinära läge.


——-

Efter vårens bejublade succéturné ”The Golden Hits Tour” är det nu klart att legendariska Smokie återvänder till Sverige för ytterligare 5 nya konserter i Stockholm, Örebro, Uppsala, Helsingborg och Malmö våren 2020. Intresset är väldigt stort och en stor succé runt om i hela Europa, nu sätts fler konserter in även i Sverige för att möta det stora intresset!

Med världshits som ”Needles And Pins”, ”Lay Back In The Arms Of Someone”, ”Living Next Door To Alice”, ”Oh Carol” och ”Stumblin’ In” men även en yngre publik tilltalas av och upptäcker Smokies musik. Med över13 topp-20-placeringar på hitlistorna runt om i världen och sålt över 20 miljoner skivor.

Detta är en enda stor sprakande, retrofest där de svenska fansen får höra alla de klassiska hitlåtarna.

SMOKIE
Mike Craft – sång, gitarr
Mike McConnell – leadgitarr
Terry Uttley – bas
Martin Bullard – keyboard
Steve Pinell – trummor