Vikingarna med
Christer Sjögren

UPPDATERING 2020-09-10

Med anledning av regeringens beslut att förlänga restriktioner för evenemang i hela Sverige, med maximalt 50 personer på samma plats, samt den stora osäkerhet som råder angående eventuella lättnader i höst tvingas vi flytta fram Vikingarnas konsert i Karlstad till:

Lördag 4 december 2021 kl 19.30 Karlstad, Karlstad CCC

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet, notera gärna nya datumet med penna på din biljett!

Vi hoppas ni förstår att vi har gjort allt vi kan för att det ska fungera så bra som möjligt för alla parter. Hela produktionen som innefattar producenter, tekniker, musikanter, artister m.fl. upplever just nu den värsta ekonomiska krisen i modern historia. Köpta biljetter kommer att gälla till nya datum, vi kommer inte göra några återköp. Vi befinner oss just nu i en force majeure situation och följer de riktlinjer vi fått från vår branschorganisation Svensk Live. Om ni inte kan gå på det nya datum så rekommenderar vi att ni försöker sälja er biljett eller kanske ge bort till någon vän, kollega eller liknande.

Om du har ytterligare funderingar angående din biljett maila till info@besterman.nu

En sak kan vi dock lova – När det väl blir dags så kommer vi att göra allt för att ni ska få en fantastisk kväll med oss!

 


 

UPPDATERING 2020-08-27

Med anledning av regeringens beslut att förlänga restriktioner för evenemang i hela Sverige, med maximalt 50 personer på samma plats, tvingas vi flytta Vikingarnas september konserter i Jönköping och Kalmar till:
Fredag 7 maj  kl 19.30 Kalmar, Kalmarsalen
Lördag 8 maj kl 19.30 Jönköping, Jönköpings konserthus

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet, notera gärna nya datumet med penna på din biljett!

Vi hoppas ni förstår att vi har gjort allt vi kan för att det ska fungera så bra som möjligt för alla parter. Hela produktionen som innefattar producenter, tekniker, musikanter, artister m.fl. upplever just nu den värsta ekonomiska krisen i modern historia. Köpta biljetter kommer att gälla till nya datum, vi kommer inte göra några återköp. Vi befinner oss just nu i ett force majeure situation och följer de riktlinjer vi fått från vår branschorganisation Svensk Live. Om ni inte kan gå på det nya datum så rekommenderar vi att ni försöker sälja er biljett eller kanske ge bort till någon vän, kollega eller liknande.

Om du har ytterligare funderingar angående din biljett maila till info@besterman.nu

En sak kan vi lova – När det väl blir dags så kommer vi att göra allt för att ni ska få en fantastisk kväll med oss!

—————————–

Vikingarna med Christer Sjögren återförenade!

Nordens i särklass största och populäraste dansband Vikingarna med Christer Sjögren i spetsen har återförenats för ett antal exklusiva framträdanden i Sverige, Norge, Danmark och Finland 2019-20.

Den fantastiska sagan om Vikingarna tar sin början redan 1960 med Jicoo & The Vikings och på tidigt 70-tal bytte man namn till Vikingarna. Från 1970 talet och framåt har man radat upp mängder med hits på bl.a svensktoppen med låtar som ”På världens tak”, ”Du gav bara löften”, ”Djingis Kahn”,  Blue Hawaii”, och många fler i hela norden.

År 1998 låg ”Kan man älska nån på avstånd” på första plats hela 26 veckor på svensktoppen en otrolig framgång som få artister kan stoltsera med.

Sångaren och ”hagforsingen” Christer Sjögren anslöt i bandet 1978 och han har sedan dess blivit en av vårt lands mest älskade artister är ingen underdrift.

Under den bandets långa framgångssaga hann man också med att släppa 3 st plattor i Tyskland som sålde mer än 600 000 exemplar.

Totalt har Vikingarna sålt mer än otroliga 12 miljoner skivor i Norden vilket är fullständigt unikt.

2004 gjorde man en avskedskonsert i Arvika och nu 16 år senare är denna älskade orkester tillbaka igen till stor glädje för alla fans runt om i Norden.

Och att fansen har väntat är redan bekräftat bl.a genom att somras slå sitt egna publikrekord i Finland från 1980, och två konserter i Karlstad som sålde ut på rekordtid.

Under 2020 kommer Vikingarna med Christer Sjögren att för första gången göra ett fåtal exklusiva konserter inför sittande publik förutom några dansgalor runt om i Norden.