Showarkiv

Besterman har de senaste 30 åren gjort turnéer och konserter, både i Sverige och Skandinavien, med svenska och utländska artister. Ett litet axplock av vad vi gjort kan ni se i vårt arkiv.

CREEDENCE TRIBUTE
– ”ROCKIN ALL OVER THE WORLD TOUR”

Nu är det äntligen dags för Creedence Tribute med ny en omfattande sverigeturné med en helt ny hyllningsshow till Creedence Clearwater Revival  ”Rockin All Over The World Tour”
– En helkväll med hitsen, historierna och nostalgin kring ett av världens största band

Efter den succéartade och utsålda konserthusturnéerna hösten 2017 och våren och hösten 2018 med över 70 konserter är nu Creedence Tribute tillbaka.
Den nya hyllningsshowen till Creedence Clearwater Revival innehåller naturligtvis en massa av de klassiska hitlåtarna blandat med en del överraskningar bland annat önskemål från fansen.

SUCCÉMUSIKALEN THRILLER LIVE TILL KARLSTAD & UPPSALA

Thriller Live är den ultimata konserthyllningen till the King of Pop – Michael Jackson och the Jackson 5! Thriller Live är nästan som att uppleva självaste Michael Jackson livs levande på scen.

Två spelningar totalt gjordes i januari 2020 på orterna Uppsala och Karlstad.

THE SIMON & GARFUNKEL STORY

Världssuccén The Simon & Garfunkel Story tillbaka till Sverige!
En av de absolut populäraste hyllningskonserterna i världen ”The Simon & Garfunkel Story” kommer åter till Sverige hösten 2020 efter ett stort publiktryck med 10 i stort sett utsålda konserter 2019. Föreställningen har hyllats både i Sverige och runt om i världen för sin enormt höga kvalité, The Simon & Garfunkel Story har på ett unikt sätt lyckats att återskapa originalet både visuellt och musikaliskt.

”THE GOLDEN HITS TOUR” TILLBAKA VÅREN 2020!

Efter vårens bejublade succéturné ”The Golden Hits Tour” är det nu klart att legendariska Smokie återvänder till Sverige för ytterligare 5 nya konserter i Stockholm, Örebro, Uppsala, Helsingborg och Malmö våren 2020. Intresset är väldigt stort och en stor succé runt om i hela Europa, nu sätts fler konserter in även i Sverige för att möta det stora intresset!

VIKINGARNA MED CHRISTER SJÖGREN

VIKINGARNA MED CHRISTER SJÖGREN ÅTERFÖRENADE!

Nordens i särklass största och populäraste dansband Vikingarna med Christer Sjögren i spetsen har återförenats för ett antal exklusiva framträdanden i Sverige, Norge, Danmark och Finland 2019-20.

NASHVILLE LIVE

Den internationella succéshowen  “Nashville Live “– ”The Greatest Hits of Country” kommer till Sverige
Showen “Nashville Live” är en hyllning till countryn där man får uppleva musiken, atmosfären och energin.

JOHNNY CASH ROADSHOW – THE MAN IN BLACK TOUR

JOHNNY CASH ROADSHOW KOMMER ÅTER TILL SVERIGE MED SIN HYLLADE ”THE MAN IN BLACK TOUR”!

Återigen kommer världens mest autentiska hyllning till Johnny Cash till Sverige i hösten 2020 med en helt ny show ”The Man In Black Tour”! Hösten 2019 genmförde man en turné med 5 mer eller mindre helt slutsålda konserter.

CREEDENCE TRIBUTE – ”ROCKIN ALL OVER THE WORLD TOUR” I MARIESTAD

Efter de succéartade och utsålda konserthusturnéerna 2017, 2018 och 2019 med över 70 konserter är nu Creedence Tribute tillbaka.

 

TRIBUTE TO EAGLES

Bandet innehåller Lasse Lindbom, Pelle Alsing, Patrik Lundström, Kjell Segebrant och Micke Littwold.
Är en hyllningskonsert till ett av de största och mest inflytelserika banden genom tiderna.

EXPIDITION BABBEN